Verwonderd, wonderbaarlijk

logo-tk

Beste Tieners,

Zondag 7 april is er alweer Tienerkerk. In een volledig vernieuwd Arendsnest mogen wij samenkomen om samen weer een nieuw onderwerp te behandelen. Dit keer zullen we met het volgende thema aan de slag gaan:

WONDEREN – WONDERBAARLIJK

Dit programma gaat over wonderen. Was Jezus de enige die wonderen verrichte in de Bijbel of kwamen wonderen vaker voor? Waarom werden er wonderen verricht? En worden er tegenwoordig nog steeds wonderen verricht? Merk je daar zelf ook iets van en heb je wellicht zelf al eens een wonder mee gemaakt?

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor World Servants gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy en Patrick

Waar zien we jou deze week?