Nieuws van Kids Rock en Junior Rock

We zijn het clubseizoen gestart met mooi volle groepen, er is belangstelling genoeg voor de club!

Wat doen we tijdens onze clubavonden? Even een inkijkje. Ons thema dit jaar is: ‘Wie ben ik’. Daar omheen hebben we allerlei activiteiten, spellen en knutsels bedacht. Zo was het heel leuk om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken wie wij zijn, maar ook om personen uit de bijbel te leren kennen. Natuurlijk hoort een keer bowlen hoort ook bij de clubavonden en doen we elk jaar een vossenjacht in de stad. Met echte vossen van Solid Friends en Rock Solid. Dat is altijd een groot succes!

Jammer genoeg hadden we dit jaar niet genoeg leiding om zowel in het Baken als in de Maranathakerk te starten met club. Dat willen we wel in het nieuwe seizoen vanaf september.

Lijkt het je leuk om kinderen een mooie clubavond te geven? Neem dan contact op met Wandelien. De avond is eens in de twee weken op vrijdag en voorbereiden kost je een uur in de week.

Het is heel fijn dat we als leiding ook versterking hebben van jongeren. Naomi Stam, Tamara Gorter, Emma van Katwijk, Marijn vd Hoef en Julstin Pelikaan helpen ons supergoed!. Zij snappen de kinderen soms net iets beter dan wij.

Ferre Bakker, Luberta van Ommeren, Saskia Schipper en Wandelien Straver (06-42052017 of wandelien@ziggo.nl)

vossenjacht-2019

Waar zien we jou deze week?