World Servants Jongeren 2019

Goed nieuws. Het benodigde bedrag om op project te gaan is binnen!! We willen iedereen ontzettend bedanken die ons heeft geholpen om dit te bereiken.

Het geld dat nog wordt opgehaald met toekomstige acties kunnen we nu gaan inzetten voor de ‘challenge’.  Naast de deelnemersbijdrage is er voor elke deelnemer een zogenaamde ‘challenge’ om  een extra bedrag op te halen. Dit bedrag is niet verplicht maar wel nodig om het project te kunnen afronden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld ook schoolbanken worden aangeschaft, naast het bouwen van klaslokalen.

In het eerste weekend van mei wordt het landelijke voorbereidingsweekend georganiseerd voor alle jongeren die komende zomer op project gaan. De jongeren krijgen daar meer informatie over hun project: de reis, bouw, veiligheid, medische voorzieningen, armoede en de andere cultuur komen aan bod. De ervaring leert dat de jongeren na het voorbereidingsweekend nog enthousiaster zijn om aan het project deel te nemen.

Heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl  of bel ons.

U kunt ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden  of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31  t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink

Waar zien we jou deze week?