Catechese is meer dan alleen het wekelijkse uurtje

Wat is het eerste waar je aan denkt bij catechese? Iets leren? Een gesprek met elkaar? Leuke werkvormen? Boeiende onderwerpen met elkaar bespreken?

Het catecheseseizoen is weer afgelopen. We hopen dat de tieners er veel aan hebben gehad. Dat de thema’s ze hebben aangesproken! En dat ze in een groep zaten met jongeren waar ze het gezellig mee hadden!

Maar wist je dat catechese meer is dan het wekelijkse uurtje? Leuke uitjes horen er namelijk ook gewoon bij! De groep van Lydia en Bram zijn naar het klimbos in Garderen geweest. Hoe leuk! Even lekker actief met elkaar. Wie durfde zo hoog mogelijk in de bomen het parcours te doorlopen? Het was in elk geval een geslaagd en leuk uitje. Op naar volgend seizoen!

catechese-klimbos catechese-klimbos-2 catechese-klimbos-3

Waar zien we jou deze week?