CJV update

Half april stond het eerste weekendje weg van dit seizoen op de planning: Topor. Ondanks de koude weersvoorspellingen gingen 15 CJV leden op vrijdagavond 12 april op weg naar camping Fort Spion in Loosdrecht. Na een fietstocht van zo’n 25 kilometer kon er lekker gerelaxt worden bij het kampvuur. Na een koude nacht kon het spel beginnen. Elk team kreeg 8 enveloppen met ‘missies’. Hoe meer je van deze missies voltooide met je groepje, hoe meer (monopoly)geld je kon verdienen. Dit geld kon aan het eind van de dag ingezet worden om hints te kopen voor bij het eindspel. Iedereen was behoorlijk fanatiek en aan het eind van de middag werd de ‘schat’, die verstopt was onder de brug van het Fort waar wij verbleven, gevonden door het winnende groepje. Het was een koud, maar vooral gezellig weekend!

Nadat iedereen tijdens het paasweekend weer opgewarmd was, was de zondag daarna een CJV avond met het onderwerp ‘Wandelen met God’. We hebben in groepjes een wandeling gemaakt door Woerden en gepraat over ons geloof. Er is gepraat over lastige onderwerpen, zoals hoe we steun bij God vinden en hoe wij omgaan met lastige vragen die gesteld worden door leeftijdsgenootjes die niet geloven.

De week daarna was het onderwerp van de avond ‘Muziek en Geloof’. We hebben het liedje Build Your Kingdom van Rend Collective beluisterd. We weten nu van elkaar hoeveel en welke muziek iedereen luistert. Daarnaast hebben we liedteksten bestudeerd en geprobeerd de boodschap hieruit te halen. Het waren wederom leerzame avonden!

Emma van Katwijk
Penningmeesteres CJV

Waar zien we jou deze week?