Terugblik present actie catechese

In samenwerking met Stichting Present deden de catechesegroepen mee aan een diaconale actie. Eén van de groepen blikt terug op deze avond:

Onze bingo-avond begon met een rondleiding door het prachtige Philadelphia pand. Pas halverwege drong het langzaam tot ons door dat we niet door ‘de leiding’, maar door een cliënt werden rondgeleid. Het was grappig hoe overtuigend en enthousiast ze kon vertellen over de kamers. Voordat de bingo begon kregen we eerst allemaal wat te drinken en een lekkere koek. We werden uitstekend verzorgd! Bij de bingo zelf hielpen we de mensen die niet zelfstandig de nummers konden afstrepen. Niet iedereen had hulp nodig; er waren er zeker een paar die het prima alleen af ging en die ook voor ons de kaartjes controleerden. De bewoners wilden graag winnen en hielden elkaar goed in de gaten. Aan het eind van de avond speelden we door tot iedereen een prijsje had. We werden uitgebreid bedankt door meerdere bewoners die daar best een speech voor durfden te geven. Tot slot lieten enkele bingo-spelers ook hun kamers nog zien (sommigen waren echt gaaf ingericht). Aan het eind van de avond gingen we enthousiast weer naar huis.

bingo-1

Waar zien we jou deze week?