CJV UPDATE

De afgelopen tijd hebben we bij de CJV weer veel onderwerpen behandeld. Dominee Schelling kwam langs om te vertellen over 20’ers Woerden en de reis naar Taizé. Ook kwam een onderwerp over het lied ‘Build Your Kingdom Here’ voorbij. Een prachtig lied waarin veel mooie wensen staan. Als laatste onderwerp deze periode heeft een lid van ons een avond gegeven over haar beperking. Een avond waarin we samen als vereniging mochten stilstaan bij verhalen van mensen met een beperking en mochten we daarvan leren. Een dapper optreden van ons lid!

Natuurlijk hebben we ook nog een leuke activiteit gehad. We hebben met z’n allen een heerlijke karaokeavond gehad, waarin er heeel veeel liedjes langskwamen. Gelukkig zijn er geen trommelvliezen gescheurd!

De komende periode gaan we als vereniging een paar nieuwe bestuursleden kiezen. Wij hopen snel de nieuwe bestuursleden bekend te maken!

Thomas Kemp

Waar zien we jou deze week?