WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

Wat geweldig dat in de ochtenddienst van 30 juni maar liefst 30 jongeren in de Kruiskerk de zegen meekrijgen voor hun World Servants-reis! Van deze 30 jongeren zijn er 17 die afgelopen jaar in World Servants Groep Woerden hebben actiegevoerd, de overige jongeren hebben individueel het benodigde bedrag bij elkaar gebracht. De eerste groep vertrekt al op 12 juli, de laatste groep vertrekt op 6 augustus.

De nieuwe projecten voor 2020 zijn bekend en zijn te vinden op de website van World Servants: www.worldservants.nl. Mocht je interesse hebben, wacht dan niet te lang met aanmelden want sommige projecten zijn snel volgeboekt. Op woensdag 11 september wordt een informatieavond gehouden in Het Baken voor jongeren (en ouders) die zich al hebben aangemeld of zich misschien nog willen aanmelden. Kom dan zeker langs!

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

 

Waar zien we jou deze week?