Rust – Paulien Vervoorn bij ZIN dienst 16 juni

Zondag 26 mei was de ZIN! Terugkomdienst van PKN-Kamp. Het thema was (net als op kamp) Geniaal! We zagen ons zelf terug op het leuke filmpje en luisterden naar Michel; God heeft de aarde en ons geniaal geschapen en het is nu aan ons om zorg te dragen voor de schepping. Michel daagde ons uit om vanaf deze week 1 ding in ons leven te veranderen wat impact heeft op het milieu. Tijdens de Heilige Chaos konden we hier ideeën voor opdoen; geen (of minder) vlees eten, afval
opruimen (heb je de afvalslinger van onze maatschappelijke stagiaires gezien?), consuminderen, en zelfs insecten eten (een duurzame en voedzame keus). Wat is jouw challenge deze week/ voortaan?

De volgende ZIN! dienst is al op 16 juni. “We are the Sound” zorgt weer voor de muzikale begeleiding. Paulien Vervoorn zal met ons nadenken over het thema “Rust”. Jezus zocht regelmatig de stilte op om te bidden. Nemen wij daar tijd voor? Of is dat tegenwoordig onmogelijk geworden nu we altijd online zijn, overal aan mee moeten doen en liefst ook nog uitblinken in alles? Ben jij daar ook zo moe van, of wil je tips om hier op een goede Bijbelse manier mee om te gaan? Kom dan zeker de 16e naar de Kruiskerk!

16 juni 2019 – 10:30 uur – Kruiskerk Woerden

2019-06-16-poster-drukwerk

Waar zien we jou deze week?