ZIN diensten in/op vakantie

Op 16 juni had de ZIN! dienst als thema Rust. Paulien liet ons bewust worden hoe we verbonden met God, net als je telefoon met de powerbank, rust kunnen vinden bij Hem. Hoe je verbonden blijft is voor iedereen anders, door te bidden, bible journalling, aanbiddingsliederen luisteren, in de natuur te zijn, bijbel lezen of luisteren ……. Ze daagde ons uit om op te schrijven wat je belemmert om dit te doen, en ook te noteren, hoe en wat je wilt gaan doen, om meer rust te vinden in Hem. Deze briefjes gingen symbolisch in de koffer.

Ook de ZIN! dienstcommissie zoekt de rust op deze zomer. Op 22 september is weer de eerste ZIN! Dienst. De voorganger is Joost Schelling en de band Level4. In augustus hoor je hier meer over. Voor nu iedereen succes met de laatste school/toetsweken en een fijne relaxte zomer gewenst!!

Hasta la vista!

Ferré, Koert, Michel, Emmarentia, Tim, DirkJan, Joëlle, Arjan, Mathilde, Gerjanne

image

Waar zien we jou deze week?