Kliederkerk 7 juli

Op zondagmiddag 7 juli wordt er weer een Kliederkerk georganiseerd vanuit de Kruiskerk, dit keer op een andere locatie: boerderij op ’s-Gravensloot 28! Het thema ‘Bouw je je huis op zand of op een rots?’ zal op een aansprekende en creatieve manier voor alle leeftijden centraal staan. De Kliederkerk duurt van 15.30 tot 18.00 uur, om 15.15 uur gaat het hek open. We sluiten de middag weer af met gezamenlijk eten. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets, anders auto parkeren bij Thijs van der Polshal. Kliederkerk Woerden wil laagdrempelige ontmoetingen voor alle leeftijden rondom een Bijbelverhaal organiseren. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten zijn de vaste onderdelen van Kliederkerk. Bij deze activiteit zijn nadrukkelijk kinderen samen met hun (groot)ouder(s)/opvoeder(s) uitgenodigd. De toegang is gratis, wel is er na afloop ruimte om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten. Wil je meer informatie over de activiteit, kijk dan op www.pknwoerden.nl/kliederkerk of neem contact op met Yvonne Vergeer (kliederkerk@pknwoerden.nl). Via dit mailadres kun je je ook aanmelden, daarna ontvang je nog praktische informatie per mail.

 

Waar zien we jou deze week?