WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

In de ochtenddienst van 30 juni in de Kruiskerk krijgen zo’n 30 jongeren de zegen mee voordat zij op project gaan met World Servants naar Myanmar, Oeganda, Bolivia, Bangladesh en Ghana. Vindt u het leuk om een woordje met hen te wisselen, kom dan vooral naar deze dienst. In de ZIN!dienst van 20 oktober zullen zij de ervaringen die zij deze zomer opdoen met ons delen.

Mocht je interesse hebben om in 2020 met World Servants mee te gaan, kijk dan voor de nieuwe projecten op de website van World Servants, www.worldservants.nl. Wacht niet te lang met aanmelden want sommige projecten zijn snel volgeboekt. Op 11 september wordt een informatieavond gehouden in Het Baken voor jongeren (en ouders) die zich al hebben aangemeld of zich misschien nog willen aanmelden.

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ook met een gift ondersteunen via geef.ws/woerden of via rekening NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?