Terugblik kliederkerk 7 juli

Zondagmiddag 7 juli was er weer Kliederkerk, dit keer op locatie op een boerderij op ’s Gravensloot 28. Er waren 110 personen aanwezig waaronder kinderen, ouders en grootouders. Kliederkerk is een laagdrempelige activiteit waarbij op een creatieve manier een bijbelverhaal beleefd wordt.

Dit keer ging het om het verhaal van je huis bouwen op zand of op een rots. Rondom de boerderij waren allerlei ontdekactiviteiten met water, zand, stenen en strobalen. Allerlei oefeningen om te kijken of je fundament wel stevig genoeg is. Ook kon je een hut bouwen van pallets of lekker rondrijden op de skelter.

Tijdens de viering zaten de kinderen op strobalen, vlak naast de koeien en werd het verhaal spelenderwijs verteld en kon je samen met je ouders gebeden op een steen schrijven. We zongen liederen onder begeleiding van gitaarspel en sloten af (zoals altijd bij de kliederkerk) met de zegen onder het parachutekleed.

Tot slot hebben we met elkaar buiten gegeten, je kon je eigen broodje hamburger bouwen en er waren nog andere lekkernijen, waaronder een schepijsje. We kijken terug op een zeer geslaagde activiteit, voorbereid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, waaronder ook jongeren.

De volgende Kliederkerk zal zijn op zondagmiddag 13 oktober van 15.30-18 uur dan weer in de Kruiskerk. Kijk ook op www.pknwoerden.nl/kliederkerk of neem contact op met Yvonne Vergeer kliederkerk@pknwoerden.nl.

foto-viering foto-huis-bouwen buiten chocoladestenen

 

Waar zien we jou deze week?