CJV update

Groots Karaoke Spektakel

Eind mei stond er een evenement op de agenda waar menig CJV-lid al lange tijd naar uit keek: GKS. Het Arendsnest was die avond helaas bezet, dus moest er uitgeweken worden naar de Kruiskerk. Toch mocht dat de pret niet drukken, want er werd gedurende de avond flink fanatiek gezongen. We begonnen de avond met het zingen van een nummer in een klein groepje om zo alvast een beetje in de sfeer te komen. Dat was ook wel nodig, want het enthousiasme spatte er nog niet echt vanaf… Gelukkig veranderde dat snel en werd de lijst met verzoeknummers als maar langer en langer. Nummers als “YMCA”, “Tequila” en “Ik heb de zon zien zakken in de zee” passeerden onder andere de revue. Niels had zelfs het geluk dat hij precies op de dag van het GKS jarig was, waardoor het “Lang zal hij leven” speciaal voor hem ten gehore werd gebracht. Of hij er zelf zo van genoot is een tweede… Als afsluiting van de avond werd het nummer “Ik heb een tante uit Marokko” door iedereen gezongen. Misschien niet altijd even zuiver, maar dat is gelukkig geen ding bij karaoke. Het enige waar we het nog niet over eens zijn is of het nou “Hobbel de bobbel” of “Hobbel hobbel” is bij dit nummer, maar dat laat ik voor nu maar even in het midden…
karaoke-cjv-2 karaoke-cjv

Algemene Ledenvergadering

Te lang durende stemrondes, eindeloos geklets van de voorzitter en van de penningmeester, maar wel met als resultaat dat er nieuwe bestuursleden worden gekozen: Een goede samenvatting waarom de ALV elk jaar weer een succes is. Ook dit jaar was dit weer het geval. Het ging misschien niet allemaal even snel en soepel, maar toch hebben we tijdens de ALV met elkaar kunnen terugblikken op een mooi seizoen. Door 40 fantastische leden, waarvan ongeveer 20 nieuwe, door vier fantastische medebestuursleden en door een goede mix van serieusheid en gezelligheid moet ik toegeven dat ik als voorzitter best trots ben op deze vereniging. Met een opkomst van zo’n dertig van deze fantastische leden konden de stemrondes voor de nieuwe bestuursleden en de reglementswijzingen gelukkig doorgaan, met als resultaat dat de volgende leden volgend jaar deel uit zullen maken van het bestuur:
jorinke esther lysanne-en-thomas
Jorinke (secretaris), Esther (vicevoorzitter), Lysanne & Thomas (Algemeen)
Voor de rest werd de door het bestuur voorgestelde reglementswijziging aangenomen en werd het financieel overzicht door de leden en de kascontrolecommissie in het bijzonder goedgekeurd.

SlotweekEInd

Wat kan een jaar dan toch snel gaan: het slotweekend met als thema SlotweekEInd was namelijk al de een na laatste activiteit van dit CJV-seizoen. Thomas had voorafgaand aan dit afsluitende weekend de spanning flink opgebouwd door niets los te laten over de locatie van de camping, Op de avond van vertrek kregen we eindelijk te horen waar we naartoe zouden gaan: Stolwijk, een plaatsje onder Gouda. Na een fietstocht van zo’n 25 kilometer stond de vrijdagavond vooral in het teken van lekker relaxen aan het kampvuur. De zaterdag was daarentegen juist erg actief. In de ochtend stonden er een aantal kleine spelletjes op het programma, waaronder levend boter, kaas en eieren en een waterestafette. In de middag gingen we met z’n allen naar Gouda om daar ook nog eens twee spellen te doen: Crazy 55 en Het Jachtseizoen. Na deze vermoeiende dag was het tijd voor het “formele” gedeelte van het slotweekend: voor Thomas, Ruth en Marieke zat hun bestuurstaak erop, waardoor het nu aan Esther, Jorinke, Lysanne en Thomas om het bestuur in te gaan. Zaterdagavond werd er nog lekker gebarbecued en was het tot in de late uurtjes gezellig aan het kampvuur. Hoewel iedereen dus niet meer zo fris was op zondag, viel er (gelukkig) niemand in slaap bij het onderwerp van Thomas over vriendschap. Misschien maar beter ook, want het was super gaaf om met elkaar na te denken over hoe wij als CJV met elkaar een vriendengroep mogen zijn. Wat dan nog restte, was het opruimen, waarna we moe, maar voldaan op weg gingen richting Woerden.
slotweekend-cjv-2019-2 slotweekend-cjv-2019

Waar zien we jou deze week?