WORLD SERVANTS JONGEREN 2019

De koffers zijn (of worden binnenkort) gepakt en de eerste jongeren zullen aan hun grote reis beginnen. Ontzettend bedankt dat u/jij dit voor hen mogelijk hebt gemaakt!

Op woensdag 11 september om 19:30 uur is in het Baken een informatieavond voor jongeren mét ouder(s)/verzorger(s), die zich hebben aangemeld voor een project in 2020, of zich misschien nog willen aanmelden. Zet deze datum vast in je agenda!

De projecten voor volgend jaar zijn te vinden op de website van World Servants, www.worldservants.nl. Wacht niet te lang met aanmelden want sommige projecten zijn al volgeboekt.

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?