ZIN Woerden gaat weer van start!

Na een (voor iedereen hopelijk) warme en mooie zomer(vakantie) starten we binnenkort weer met de ZIN!Diensten. De eerste is op 22 september.

Na de vakantie had ik er al meteen weer last van: prestatiedruk/stress… Oh, ja, dat moest nog geregeld worden, dat uitgezocht en voorbereid, en die deadline……. En wat dacht je van de toetsen die zo weer gaan komen… Alvast goed leren, zodat ik geen onvoldoende haal….

We denken dat jullie hier ook misschien (bijna) weer mee te maken krijgen dus daarom is dit het thema van de komende ZIN!Dienst. Joost Schelling denkt met ons na over dit thema en kijkt met ons naar hoe mensen uit de bijbel hiermee omgingen. De band vanmorgen is Level4 en we beginnen zoals altijd om 10.30 uur in de Kruiskerk.

Jij komt toch ook?

See ya!

Michel, Koert, Anouk, Emmarentia, Tim (yes he’s back!), DirkJan, Arjan,Ferré, Mathilde en Gerjanne

poster-zin-dienst-22-september-2019-beamer

Waar zien we jou deze week?