ZIN!DIENST 20 OKTOBER MET WORLD SERVANTS

Afgelopen zondag was ontspannend en spannend met het thema “Prestatiedruk”. Prestatiedruk onder jongeren is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Tijdens de ZIN!dienst presteerden onze drie vrijwilligers erg goed onder druk; het maken van een toets, dokter bibber en een puzzel. Ondanks het feit dat alles live op een groot scherm werd uitgezonden, zette dit de deelnemers niet onder druk. Joost dacht verder met ons na over het thema; een aantal tips: verwacht niet dat je overal de beste in bent en durf fouten te maken.

De volgende ZIN!dienst wordt ondertussen alweer voorbereid. De World Servants hebben zich verdiept in het thema “Outgrow yourself” en willen ons hier met spreker Gertjan Robbemond meer over vertellen. Welke stappen kun je nemen om te ontdekken wie je wilt zijn? En hoe kun je je inzetten voor anderen, en ja, daarvoor zul je (soms of vaker) uit je comfortzone moeten komen. Groter worden dan jezelf door om te kijken naar een ander. De band is deze keer Relion (www.relionband.nl). We beginnen net als altijd om 10.30 uur in de Kruiskerk. Jij komt toch ook? See ya!

ZIN Team Woerden

Waar zien we jou deze week?