Het tienerkamp was een groot succes!

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober was het tienerkamp van Rock Solid en Solid Friends. Met ruim 40 tieners was het een groot succes. Op zaterdag deden we leuke spellen zoals Levend Catan en Levend Stratego. Natuurlijk kon een heerlijke BBQ niet ontbreken. Ook een mooi kampvuur kon niet ontbreken, dus mochten de tieners zelf het hout hakken. Toen we voldoende hout hadden en het donker werd, werd het kampvuur aangestoken. Naast kampvuurliedjes konden ook de marshmellows en knakworstjes niet ontbreken. Rond de klok van 11 uur fietsten we met elkaar naar Het Arendnest. Er was nog flink wat gezelligheid voordat iedereen uiteindelijk in slaap viel.

Zondagochtend ging om half 8 alweer de wekker. Nadat we in snel tempo alles hadden opgeruimd, werden er heerlijke warme broodjes en eitjes bezorgd. Na het ontbijt gingen we de spullen voor de tienerkerk klaarzetten. Met zo’n 50 tieners was het de drukst bezochte tienerkerk van de afgelopen jaren. We stonden stil bij armoede, wat de Bijbel daarover zegt en wat we er zelf aan kunnen doen. In polonaise kwamen we aan het einde van de dienst terug de kerkzaal in. Daar kregen we de zegen mee en toen was tienerkamp alweer voorbij. Een weekend vol gezelligheid, goede gesprekken, leuke spellen en inhoud!

Bekijk ons compilatiefilmpje van het weekend:

20191006_094002

Waar zien we jou deze week?