CJV update

De afgelopen weken zijn bij de CJV zijn rustig verlopen. Er waren geen activiteiten, maar gelukkig wel genoeg onderwerpen om over te praten. We begonnen met een onderwerp over andere godsdiensten. De vragen of en wanneer wij in aanraking kwamen met andere godsdiensten stond centraal bij deze avond. Het tweede onderwerp in deze periode ging over rust vinden. De avond begon met een rustig muziekje en wat opdrachtjes om tot rust te komen. De rest van de avond werd gevuld met vragen over hoe we ons leven indelen en hoe druk we in het dagelijks leven zijn. De conclusie kon u waarschijnlijk al raden: ‘neem soms eens even rust’. Het laatste onderwerp ging over vragen stellen. Vragen over je geloof of over God, maar ook vragen aan God. Mag je vragen stellen aan God? Mag je twijfelen aan je geloof? Misschien moet je deze vragen zelf maar eens bespreken thuis.

Thomas Kemp, algemeen adjunct CJV

Waar zien we jou deze week?