Coming soon: Sirkelslag KIDS

Jong Woerden doet op vrijdagavond 15 november 2019 mee aan Sirkelslag KIDS, een spannend en interactief spel tussen kindergroepen (8-12 jaar). Vanuit Het Baken spelen verschillende Woerdense teams tegen honderden andere groepen uit heel Nederland. De landelijke organisatie is in handen van Jong Protestant (JOP), de jeugdwerkorganisatie van de Protestantse Kerk. Plaatselijk verzorgt kinderclub Junior Rock dit voor Jong Woerden. Meer informatie volgt binnenkort via de kinderclubs en via deze pagina.

[quote]“Sirkelslag KIDS brengt Bijbelse thema’s op een laagdrempelige leuke manier bij de kinderen. En is gewoon erg leuk en spannend!”[/quote]

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is ‘In het donker zoeken naar licht’. Sirkelslag bestaat uit een online uitzending en doe-opdrachten. Elk team in Nederland kijkt op hetzelfde moment naar de uitzending en na iedere opdracht wordt de “ranking”, de posities in de ranglijst, bekend gemaakt. Tijdens deze Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël.

flyer-sirkelslag-kids-a6-klein-2019

Waar zien we jou deze week?