Kindermiddagen oktober

KINDERMIDDAG HET BAKEN

Ha jongens en meisjes. Misschien was je er ook wel bij de afgelopen kindermiddag, wat was het gezellig hè? We hebben goed nieuws! Op woensdag 30 oktober is er weer kindermiddag in Het Baken van 14:30 tot 16:00 uur. We gaan samen naar een mooi verhaal uit de Bijbel luisteren, mooie liederen zingen en nog veel meer! Wij zorgen voor drinken en iets lekkers. Alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar zijn welkom. Ben je ouder dan 10 jaar? Dan ben je ook welkom om te komen helpen! Neem gezellig al je vriendjes en vriendinnetjes mee, iedereen is van harte welkom!

Groetjes, Bert, Thomas, Conny, Juliët en Josanne

KINDERMIDDAG MARANATHAKERK

Ha jongens en meisjes! Op woensdag 30 oktober is er weer een kindermiddag in de Maranathakerk. We gaan ontdekken welke schatten God aan ons geeft. We beginnen om 14.30 uur en het duurt tot 16.00 uur. Wij zorgen voor drinken en iets lekkers. Van tevoren aanmelden is niet nodig, kom gewoon gezellig meedoen. Nodigen jullie je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes ook uit om te komen? Ook ouders zijn van harte welkom om erbij te blijven en misschien wat te helpen. Tot dan!

Anneke, Annita, Conny, Herma, Inge, Jessica en Marjolein

kindermiddag

Waar zien we jou deze week?