Zondag a.s. – Een eenzame Tienerkerk?

Beste Tieners,

Aanstaande zondag 3 november is alweer met de 3e Tienerkerk van dit seizoen. Afgelopen keer in oktober hadden, mede dankzij het Tienerkamp een opkomst van 48!!! tieners, we zouden het tof vinden, als jullie weer met heel veel aanwezig zijn!

November staat in het jeugdwerk van JongWoerden in het teken van eenzaamheid en natuurlijk hebben wij ook met de Tienerkerk een programma dat hier naadloos op aansluit. Het thema voor deze keer is dan ook:

EENZAAMHEID – BADEENDJESWEDSTRIJD

We willen met jullie het taboe over eenzaamheid doorbreken en jullie laten ontdekken dat God altijd aanwezig is.

Natuurlijk zijn voor jullie vriendschappen erg belangrijk en wil je graag bij een groep horen, maar wist je dat 70%!!! Van jullie leeftijdsgenootjes aangeeft zich wel eens eenzaam te voelen? Dit kan ook als je vel sociale contacten hebt, bijvoorbeeld als je iets mist in de vriendengroep, waardoor je je een eenling in de groep voelt. Graag willen we hierover met jullie in gesprek. Ook is het wellicht fijn te weten dat jij niet de enige bet die zich (soms) alleen voelt en dat het dus heel veel voor komt.

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor een goed doel gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen. Het collectedoel dit jaar zal door jullie worden bepaald:

  • Ronald McDonaldhuis
  • Kika (kinderkanker)
  • World Servants

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ronald en Liesbeth!

Waar zien we jou deze week?