CJV update

De afgelopen weken was er veel beweging op de avonden bij de CJV. Beginnend bij het onderwerp van zondag 13 oktober: we gingen de stad in. Het onderwerp ging over vluchten en Roeland had een creatief jachtspel bedacht. De leden deden actief mee en het was een groot succes, waardoor de vragen op het eind wat waren weggevallen… oeps! Het was dus een iets andere avond dan normaal, maar zeker niet vervelend. Zaterdag 29 oktober was het startfeest met het thema “Vol gas in je badjas!”, kortom, een pyjama-party. De avond moest een beetje op gang komen, maar het werd al gauw gezellig toen het spel Twister uit de kast werd getrokken. Daarna nog flink gedanst en een drankje aan de bar gedaan. Het was een geslaagde avond! En dan zondag 26 oktober het onderwerp van Max! Met diepe vragen over bijvoorbeeld wat de dood voor jou betekend. Het waren lastige vragen, maar het leverde mooie gesprekken op.

Esther Burggraaff
Vice-voorzitter CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?