WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

Met de Koeiemart is de nieuwe groep jongeren enthousiast bezig geweest met de verkoop van kruidnoten en bij het koemelk-raden. Alle kruidnoten zijn verkocht en veel mensen hebben een melk-gokje gewaagd. Namens Marit, Esther, Limor, Myrthe, Stan, Yannick, Roeland, Esther, Isa en Mark ontzettend bedankt voor uw / jouw bijdrage!

Op vrijdag 15 november zullen zij als team meespelen bij de volleybalavond in de Milandhof in Zegveld én zullen zij de verloting verzorgen. Speel ook mee of kom gezellig langs!

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

world-servants-groep

Waar zien we jou deze week?