ZIN!Dienst 17 november

In de mooie ZIN!dienst met de World Servants hoorden we de verhalen van Mark, Marit en Tessa over hun groei tijdens hun World Servants-projecten en Gertjan dacht met ons na over de gelijkenis van de rijke jongeling. Zet je hart en je talenten in (eventueel bij de World Servants), samen groei je, je moet wel durven, maar Hij gaat met je mee.

De volgende ZIN!dienst is op 17 november. Het thema is deze keer Eenzaamheid. In alle generaties komt eenzaamheid voor, eenzaamheid onder ouderen komt het meest in het nieuws. Maar recent onderzoek leert ons dat 3-10% van de jongeren chronisch eenzaam is, en 70% van de jongeren zich wel eens eenzaam voelt. We willen allereerst kijken naar welke bemoediging je uit de Bijbel kunt halen als je eenzaam bent, maar ook kijken naar wat wij zelf kunnen doen, als je eenzaam bent of iemand kent die eenzaam is. Michel is de spreker deze morgen. We are the sound zal ons weer begeleiden met hun fantastische band. Graag zien we jullie allemaal deze morgen! En neem gerust iemand (of 2 …) mee natuurlijk! See ya!

ZIN Team Woerden

2019-11-17-instagram

Waar zien we jou deze week?