Tienerkerk – Het ultieme cadeau!

 Beste Tieners,

Aanstaande zondag 1 december is er alweer Tienerkerk, jij komt toch ook?!?! Ook in november waren jullie met veel Tieners aanwezig, hartstikke tof!

Natuurlijk hebben we ook nu weer een leuk thema voor jullie uitgezocht, we zitten middenin de feestdagen periode en daar hebben we een thema wat daar natuurlijk mooi bij aansluit, want dit weekend en aankomende week wordt door heel Nederland het sinterklaasfeest weer gevierd:

SINTERKLAAS – CADEAU VOOR HET LEVEN

Sinterklaas is natuurlijk voor veel mensen een gezellig familiefeest en daar willen we met de tienerkerk natuurlijk ook aandacht aan besteden. We willen met jullie nadenken over wensen, we dromen over wensen voor onszelf en we zouden graag dat cadeau ontvangen dat onze wensen vervult. Ook proberen we met jullie te ontdekken welk cadeau God voor jullie in petto heeft.

Ps. we willen met de Tienerkerk ook weer voor een goed doel gaan collecteren, dus vergeet niet om jullie bijdrage mee te nemen. Het collectedoel dit jaar is door jullie zelf bepaald:

  • Kika (kinderkanker)

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Wendy & Patrick!

Waar zien we jou deze week?