CJV update

De afgelopen weken zijn gezellig druk geweest. We hebben gedebatteerd over euthanasie; een moeilijk onderwerp. Ook hebben wij ons verdiept in de geschenken van God, zoals ‘wijsheid’ waar koning Salomo voor kiest. De zondag daarna hebben wij gekeken naar een documentaire over discriminatie en racisme: ‘Het Grote Racisme Experiment’. Er volgden aan de bar nog vele mooie gesprekken. En toen … was het tijd voor het sportieve hoogtepunt van het jaar: het volleybaltoernooi in Zegveld! Met drie teams van de CJV waren wij goed vertegenwoordigd. Een super sportieve avond die vooral heel gezellig was. Zondagavond 8 december belooft een bijzondere avond te worden. Het is dan namelijk ‘ouderavond’. Ouders van CJV-leden zijn hierbij van harte uitgenodigd! Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Jorinke Gorter
Secretaris CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?