WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

Op de volleybalavond in Zegveld hebben de World Servants-jongeren niet veel successen kunnen behalen met de wedstrijden, maar des te meer met de verloting. Zij hebben € 466,- opgehaald: ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

De verkoop van wijn is van start gegaan, met dit jaar heerlijke wijnen uit Moldavië. U kunt kiezen uit rode wijn (Merlot), twee soorten witte wijn (Chardonnay en Sauvignon blanc) en een sprankelende Cava. Voor prijsinformatie en voor het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij een van de jongeren, of via de internetpagina geef.ws/woerdenwijn. U kunt tot 31 december bestellen.

Ook dit jaar willen de World Servants-jongeren weer graag uw kerstpost bezorgen in Woerden, Kamerik of Zegveld voor € 0,50 per kaart. De portokosten (géén postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in de doos stoppen die vanaf zondag 1 t/m zondagochtend 15 december in de diverse kerken zal staan. De post zal bezorgd worden van 17 t/m 22 december.

Houd u er alvast rekening mee dat we ook dit jaar oliebollen en appelbeignets verkopen én thuis bezorgen!

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?