WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

Op de volleybalavond in Zegveld hebben de World Servants-jongeren niet veel successen kunnen behalen met de wedstrijden, maar des te meer met de verloting. Zij hebben € 466,- opgehaald: ontzettend bedankt voor uw bijdrage!

De verkoop van wijn is van start gegaan, met dit jaar heerlijke wijnen uit Moldavië. U kunt kiezen uit rode wijn (Merlot), twee soorten witte wijn (Chardonnay en Sauvignon blanc) en een sprankelende Cava. Voor prijsinformatie en voor het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij een van de jongeren, of via de internetpagina geef.ws/woerdenwijn. U kunt tot 31 december bestellen.

Ook dit jaar willen de World Servants-jongeren weer graag uw kerstpost bezorgen in Woerden, Kamerik of Zegveld voor € 0,50 per kaart. De portokosten (géén postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in de doos stoppen die vanaf zondag 1 t/m zondagochtend 15 december in de diverse kerken zal staan. De post zal bezorgd worden van 17 t/m 22 december.

Houd u er alvast rekening mee dat we ook dit jaar oliebollen en appelbeignets verkopen én thuis bezorgen!

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?