ZIN dienst terugblik november en vooruitblik jeugdkerstnachtdienst

Terugblik:

Zondag 17 november had de ZIN dienst als thema Eenzaamheid. Michel nam ons mee in de Bijbel naar de man bij het badwater van Betzata. Hij vertelt dat hij “niemand heeft” om hem in het water te helpen. Jezus is er wel voor hem, en geneest hem. Op heel veel momenten in de Bijbel en het dagelijks leven, is God er ook voor ons, Hij helpt ons en geeft ons kracht. Als je eenzaam bent, mag je weten: Hij wil er voor je zijn. Zo mogen wij ook anderen helpen; let op of er anderen zijn, voor wie jij er kunt zijn … Meer horen over dit onderwerp? Luister onze podcast via Spotify. Daarin gaan Mathilde, Anouk en Michel met elkaar in gesprek over eenzaamheid.

Luister de podcasts van afgelopen dienst:

ZIN jeugdkerstnachtdienst:

Verder zijn we met de CJV bezig met de voorbereidingen voor de ZIN jeugdkerstnachtdienst op 24 december. Voorbereid door jongeren, maar iedereen is welkom. Het thema is: De slimste wijze. Drie kandidaten zullen op deze avond bepalen wie het meeste over Kerst weet. Tussendoor zal onze eigen ‘Maarten’ ons meenemen in het verhaal van Kerst. Waar gaat het over en wat hebben we er anno 2019 nog aan? Deze dienst start om 21:30 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

Nieuw dit jaar: je kunt een uniek VIP-arrangement winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je in te schrijven via deze link. Het arrangement geeft je recht op een exclusieve beleving van de ZIN-jeugdkerstnachtdienst en is voor minimaal twee en maximaal zes personen. Verwacht in elk geval de beste en meest comfortabele zitplek, een hapje en een drankje. Per persoon kun je je eenmalig inschrijven. Om de winkans te vergroten kan iedereen uit een gezin, familie of vriendengroep zich individueel inschrijven. Inschrijven kan t/m 22 december. Op 23 december trekken we een winnaar en nemen we met diegene contact op.

De ultieme manier om je alvast voor te bereiden op de jeugdkerstnachtdienst? Download hier alvast één van de achtergronden voor je mobiel.

2019-12-24-socials

Waar zien we jou deze week?