CJV update

Deze periode hebben we speciale zondagavonden gehad. Allereerst waren daar de storyrooms. Als CJV hebben we hier met twee groepen aan deelgenomen. Met behulp van een VR-bril kropen wij in de huid van de broers van Jozef. Terwijl wij bijna letterlijk door het verhaal liepen moesten we ook opdrachten doen. Achteraf hebben we nog gepraat over het vergeven van mensen en de vraag of iedereen een tweede kans verdient stond centraal. De week daarop hebben we het gehad over Psalm 139. We hebben goede gesprekken gevoerd over de boodschap van de Psalm en of we alles wat erin staat letterlijk moeten nemen. En dan als laatste de ouderavond! We hebben het hier gehad over het geven van vergeving. Hoe vaak doe je dit en zou je het misschien vaker moeten doen? Wat was het leuk dat we ook onze ouders een keer een gezellige CJV avond mochten laten beleven.

Lysanne Oerlemans
Algemeen adjunct CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?