WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

De World Servants jongeren verkopen heerlijke wijn uit Moldavië: een rode Merlot, een witte Chardonnay of Sauvignon Blanc en een sprankelende Cava. Voor prijsinformatie en voor het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij een van de jongeren, of via de internetpagina geef.ws/woerdenwijn. U kunt tot 31 december bestellen.

De dozen voor de kerstpost staan weer klaar t/m zondagochtend 15 december! De World Servants jongeren bezorgen graag uw kerstpost in Woerden, Kamerik of Zegveld voor € 0,50 per kaart. De portokosten (géén postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in de doos stoppen. De post zal bezorgd worden van 17 t/m 22 december.

Oliebollen en appelbeignets kunt u ook dit jaar weer bij ons bestellen. Ze worden op dinsdagochtend 31 december bij u thuis bezorgd. De prijs van oliebollen is 5 voor € 3,75 of 10 voor € 7,- en voor appelbeignets 5 voor € 5,- of 10 voor € 9,-. U kunt bestellen via woerden@worldservants.nl of door uw bestelling in de kerstpostdoos te doen.

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?