WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

De World Servants jongeren verkopen heerlijke wijn uit Moldavië: een rode Merlot, een witte Chardonnay of Sauvignon Blanc en een sprankelende Cava. Voor prijsinformatie en voor het plaatsen van een bestelling kunt u terecht bij een van de jongeren, of via de internetpagina geef.ws/woerdenwijn. U kunt tot 31 december bestellen.

De dozen voor de kerstpost staan weer klaar t/m zondagochtend 15 december! De World Servants jongeren bezorgen graag uw kerstpost in Woerden, Kamerik of Zegveld voor € 0,50 per kaart. De portokosten (géén postzegel, maar gepast geld of collectebonnen) kunt u gebundeld met uw kerstkaarten in de doos stoppen. De post zal bezorgd worden van 17 t/m 22 december.

Oliebollen en appelbeignets kunt u ook dit jaar weer bij ons bestellen. Ze worden op dinsdagochtend 31 december bij u thuis bezorgd. De prijs van oliebollen is 5 voor € 3,75 of 10 voor € 7,- en voor appelbeignets 5 voor € 5,- of 10 voor € 9,-. U kunt bestellen via woerden@worldservants.nl of door uw bestelling in de kerstpostdoos te doen.

Heb je / heeft u een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Michel Koekkoek

Michel Koekkoek

Als jeugdwerker van Jong Woerden houd ik mij bezig met al het gezamenlijke jeugdwerk van PKN Woerden.

Waar zien we jou deze week?