ZIN jeugdkerstnachtdienst

Met de CJV zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de ZIN-jeugdkerstnachtdienst op 24 december. Voorbereid door jongeren, maar iedereen is welkom. Het thema is De slimste wijze. Drie kandidaten zullen op deze avond bepalen wie het meeste over Kerst weet. Tussendoor zal onze eigen ‘Maarten’ ons meenemen in het verhaal van Kerst. Waar gaat het over en wat hebben we er anno 2019 nog aan? Deze dienst in de Kruiskerk start om 21:30 uur. De deuren gaan om 21:00 uur open.

Nieuw dit jaar: je kunt een uniek VIP-arrangement winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je in te schrijven via deze link. Het arrangement geeft je recht op een exclusieve beleving van de ZIN-jeugdkerstnachtdienst en is voor minimaal twee en maximaal zes personen. Verwacht in elk geval de beste en meest comfortabele zitplek, een hapje en een drankje. Per persoon kun je je eenmalig inschrijven. Om de winkans te vergroten kan iedereen uit een gezin, familie of vriendengroep zich individueel inschrijven. Inschrijven kan t/m 22 december. Op 23 december trekken we een winnaar en nemen we met diegene contact op.

De ultieme manier om je alvast voor te bereiden op de jeugdkerstnachtdienst? Download via deze pagina één van de achtergronden voor je mobiel.

Tot de 24e!

ZIN Team Woerden

Waar zien we jou deze week?