CJV update

Na de succesvolle ouderavond van 8 december stond er op zaterdagavond 14 december alweer de volgende leuke activiteit op de planning: Sinterkerst. In een knus Arendsnest met een echte, neppe open haard werd er aan de hand van verschillende spellen gestreden voor de eer én de hoofdprijs: een door de commissie samengesteld “Sinterkerstpakket”. “Geen ja, geen nee en geen euh”, karaoke en een echte bobsleewedstrijd passeerden onder andere de revue. Deze spellen vormden de basis voor een top-avond met veel hilarische momenten en gezelligheid. Ook op 22 december werden er een hoop spelletjes gespeeld tijdens de spelletjesavond. Dit bleek een goed begin van de kerstvakantie zijn, want het was een geslaagde avond. De laatste activiteit van dit jaar was de Zin-kerstnachtdienst. In de voorbereiding hiervan hadden een aantal leden meegeholpen, wat het extra gaaf maakte om met elkaar deze dienst te beleven op kerstavond. Als bestuur kijken we terug op een geslaagd eerste deel van het seizoen. Op naar deel 2 in 2020!

Hugo van der Ploeg
Voorzitter CJV Woerden

cjv-sinterkerst

Waar zien we jou deze week?