Top2000kerkdiensten Kruiskerk waren groot muzikaal feest!

Zaterdagavond 28 als zondagmiddag 29 december bood de Kruiskerk te Woerden aan ruim 400 bezoekers onderdak voor de derde editie van de Top2000kerkdienst. De coverband De Buren, die van origine muziek van Acda & de Munnik speelt, had wederom qua licht en bezetting van de band flink uitgepakt, en speelden liefst 25 geweldige covers.

Dominee Joost Schelling verzorgde de verbindende (Bijbel)teksten tussen de nummers rondom het thema “Music was my first love”. Centraal stond de Bijbelse persoon van David waaruit een oproep klonk om vanuit kwetsbaarheid en liefde te leven.

Ook de top 10 van meest inspirerende nummers voor Woerdenaren uit de TOP2000 werd getoond. Opnieuw was de nummer 1 positie voor “Fix You” van de band Coldplay.

Na afloop was er een feestelijke afsluiter met een hapje en drankje, livemuziek, popquiz, een patatkraam en photobooth. Een meerdaags geslaagd muziekfeest waar bezoekers nog zeker lang over napraten.

top-2000-dienst-kruiskerk-28-dec-2019-14

Foto Aart Sliedrecht.

Waar zien we jou deze week?