Tienerkerk – Money, money, money….

Beste Tieners,

Aanstaande zondag 5 januari is alweer de allereerste Tienerkerk van een nieuw jaar en een nieuw decennium, jij komt toch ook?!?! Afgelopen jaar waren jullie elke keer met veel Tieners aanwezig, hartstikke tof!

Natuurlijk hopen we dat jullie ook in het nieuwe jaar weer met zo’n grote groep aanwezig zullen zijn! Daarom hebben we ook deze keer weer weer een leuk thema voor jullie uitgezocht, zo vlak na de dure decembermaand, willen we het graag met jullie hebben over het volgende onderwerp:

GELD – $

Nederland staat op plek 14 van de rijkste landen ter wereld. De gemiddelde Nederlander heeft genoeg geld om ruim in alle basisbehoeften te voorzien. Wel is het verschil tussen rijk en arm en wat rijken bezitten ten opzichte van de armen wel erg groot. Daarmee heeft dus niet iedereen in Nederland evenveel/genoeg te besteden.

Hoe je je geld besteed is ook voor iedereen anders, want wat je besteed aan je huis, de inrichting ervan of aan kleding, voeding en ontspanning verschilt. De een gaat alle koopjes af om een vliegvakantie naar Thailand te kunnen betalen, terwijl de ander veel geld uitgeeft aan sporten en gezond eten, terwijl weer aan ander spaart voor zonnepanelen op het dak. Maar weten we ook wat God van ons verwacht, hoe we met ons geld/onze rijkdom omgaan?

En als we het dan toch hebben over geld en hoe we daarmee omgaan, denk dan ook gelijk aan ons collectedoel voor dit seizoen: Kika (kinderkanker), daar is ook veel geld nodig, dus geef gul!

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

Ronald en Patrick

Waar zien we jou deze week?