ZIN DIENST 19 JANUARI

De drukbezochte en speciale Jeugdkerstnachtdienst De Slimste Wijze had verschillende hoogtepunten; natuurlijk de winnaar Jochem, de andere kandidaten Myrthe en David, We are the sound als ingetogen huisband, presentatoren Michel en Mathilde, en Frans van Dijke als de theoloog met de oproep om Gods licht in ons mee te dragen en uit te dragen als grandioos protest tegen het duister.

Ook in januari is er weer een ZIN-dienst. Deze wordt voorbereid met de tieners van Solid Friends. Het thema is Buitengewoon, ook het thema van de Week van Gebed. Dit thema roept ons niet alleen op tot buitengewone vriendelijkheid, maar daagt ons ook uit om te durven ontvangen van mensen die anders zijn dan wij. Het wordt weer een dienst met verrassende elementen. De spreker is Heidi Koster en de band is Relion. Jij komt toch ook?

See ya!! ZIN-team

zin-dienst-januari-2020

Waar zien we jou deze week?