Drie clubs, vier vuren

Tijdens de clubavonden van Junior Rock worden we door zes tieners uit onze eigen gemeente enthousiast ondersteund. En dat vinden clubleiding en kinderen heel erg fijn!

Maar vanavond deden de tieners natuurlijk mee aan Sirkelslag Young! Daarom hebben we de krachten gebundeld en gelukkig konden we met de drie kinderclubs bij Het Baken op de stoep terecht met een leuke buitenactiviteit.

Zo konden we met zeker dertig kinderen genieten van maar liefst vier kampvuren, heel veel broodjes knakworst, marshmallows en het zachte weer en tegelijk een stukje van het programma van “onze” tieners meebeleven. En wat ook bijzonder was: onder de sterrenhemel met een bijna volle maan hebben we onze clubavond met Kids Rock afgesloten met het – soms aarzelend – zingen van een aantal liedjes tot Gods eer en het Onze Vader.

Junior Rock speelde daarna nog een potje Levend Stratego op het terrein rond Het Baken. En terwijl de blauwe vlag gevonden werd, kwamen de eerste ouders de parkeerplaats op rijden. Dat kwam dus mooi uit.

Het was weer een heel gezellige avond zo samen!

20200207_191501

Waar zien we jou deze week?