WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

De recepten voor de maaltijdavonden zijn uitgezocht, uitgeprobeerd en voorgeproefd. Dit jaar zullen wij gerechten uit Afrika en Brazilië in een driegangenmenu voor u koken én serveren op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. In tegenstelling tot andere jaren zetten wij onze deuren dit jaar maar één weekend open. Zet de datum voor dit weekend dus snel in de agenda en spreek alvast af met vrienden, buren, familie, collega’s om gezellig met elkaar uit eten te gaan. De maaltijdavonden zijn op 13 en 14 maart vanaf 19:00/19:15 uur in Het Baken en kosten € 19,50 per persoon. Aanmelden kan via woerden@worldservants.nl.

Heb je / heeft u een klus voor ons of een vraag? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

Waar zien we jou deze week?