ZIN dienst 16 februari

Op 19 januari was er een mooie ZIN-dienst met het thema van de Week van gebed: Buitengewoon. We hebben tijdens de Heilige Chaos kunnen Bible Journallen, bidden op verschillende manieren, met elkaar gesproken tijdens Speeddate en mee kunnen doen met ‘Over de kerkbank’. Heidi Koster gaf ons genoeg inspiratie mee voor de komende tijd. Zoals: wie vraag jij deze week “Kan ik iets voor je doen?” De band Relion zorgde weer voor een feestje met onder andere Gods Great Dancefloor.

Op 16 februari staat de volgende ZIN-dienst weer gepland. Deze keer met Dorina Nauta van Tear als spreker en de CWN Band. Het thema is I care over de zorg voor onze medemens en we gaan samen nadenken wat onze taak als Christen hierin is. Net als altijd beginnen we om 10.30 in de Kruiskerk. Jij komt toch ook?

See Ya! ZIN Team

Waar zien we jou deze week?