Update CJV

De afgelopen periode was een drukke, maar leuke periode voor de CJV. We begonnen met de eerste gastspreker van dit jaar: Ds. Robbemond. De avond stond in het teken van de betekenis van de naam Jezus voor ons. Na een korte introductie konden we uit 4 deelonderwerpen kiezen, zoals het onderscheid tussen Jezus en andere vredestichters. De week erna was er op zaterdag weer het jaarlijkse bowlingkampioenschap van de CJV. Dit jaar is de titel overgegaan naar Janick. Met een score van 153 punten was hij voor de andere niet bij te houden. De zondagavond werd ook nog sportief ingevuld. Aan de hand van het spel levend Stratego en het verhaal van David en Goliath hadden Micha en Yannick een spel opgezet met als doel om de vlag van de tegenstander te vinden. Na een uurtje gespeeld te hebben als Israëliet of Filistijn werd de winnaar bekend. We hebben deze avond gelukkig niks nieuws geleerd, want ook bij ons wonnen de Israëlieten. Helaas is er ook een CJV avond afgelast vanwege de storm, dus moesten we het een zondag zonder CJV doen. Maar… Gelukkig zijn we aankomende zondag gewoon weer open!

Thomas Kemp
Algemeen adjunct CJV

Waar zien we jou deze week?