Tieneravond Opstandingskerk: Wie is de Mol?

Zijn jullie ook zo ontzettend benieuwd wie de mol is? Nog één gewone aflevering en dan is op zaterdag 14 maart de finale van Wie is de Mol! We vinden het leuk om die finale weer, net als vorig jaar, met alle tieners te bekijken.
Hoe ziet de avond eruit?
Om 18:15 uur beginnen we de avond door met elkaar te eten. Geheel in het thema, eten we dit keer chinees. Als er ouders zijn die iets willen koken, dan horen we dit graag! Daarna denken we met elkaar na over ons geloof. We spelen zelf het spel Wie is de Mol? En daarna kijken we met z’n allen de finale. De avond is afgelopen als de finale ook voorbij is, dus dat zal rond 21:30 uur zijn.
We hopen dat jullie allemaal komen, ook als je nog niet eerder bent geweest! Een vriend of vriendin meenemen mag uiteraard altijd. Graag even bij ons aanmelden en als er nog vragen zijn: jeugd.opstandingskerk@pknwoerden.nl
Groetjes
Niels, Birgit, Marleen en Margreet
de-mol

Waar zien we jou deze week?