ZIN dienst 15 maart

Het is al bijna weer zover: de volgende ZIN dienst op 15 maart. Dit wordt een Q&A dienst met Hans Berkheij. Alles wat je altijd al over het geloof hebt willen weten, kun je tijdens deze dienst aan hem vragen. Ook vooraf kun je vast vragen insturen via Instagram (@zinwoerden)  of via zin@jongwoerden.nl. Hans zal tijdens de dienst zoveel mogelijk vragen beantwoorden. De band deze morgen is  “We are the Sound” dus met de muziek zit het ook helemaal goed.

Vergeet niet om je mobiel mee te nemen, zo kun je ook geheel anoniem tijdens de dienst vragen insturen.

Bijbel in emoticons maart

bijbel-in-emoticons-maart-2020

Wat zou jij reageren? Reageer hieronder (of via socials of zin@jongwoerden.nl) en win! Iedereen die goed reageert maakt kans op de prijs. We reiken het in de #ZIN Dienst van 15 maart uit.

 

See ya! ZIN team Woerden

Waar zien we jou deze week?