WORLD SERVANTS JONGEREN 2020

De kookschorten zijn omgebonden en de voorbereidingen voor het Afrikaans/Braziliaans driegangendiner zijn in volle gang. We ontvangen u graag op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart in Het Baken. Bij schrijven van dit stuk is de vrijdag al volgeboekt, maar misschien is er nog plek op zaterdag 14 maart … Op 21 en 22 maart zullen een aantal jongeren meehelpen met de jongerenviering in de Bonaventurakerk. Ook daar ben jij/u van harte welkom.

Heeft u / heb je een vraag of een klus voor ons? Mail ons op woerden@worldservants.nl of bel ons. U kunt ons ook ondersteunen met een gift via geef.ws/woerden of via NL39 TRIO 0338 4163 31 t.n.v. Stichting World Servants o.v.v. Groep Woerden.

Namens de stuurgroep, Jeanet de Vink (423795)

world-servants-maaltijden

Waar zien we jou deze week?