Gevolgen coronavirus voor JongWoerden

Afgelopen week volgden de ontwikkelingen rond het coronavirus elkaar in snel tempo op. Dit heeft gevolgen voor ons jeugdwerk en via dit bericht stellen we je daarvan op de hoogte.
Inmiddels is duidelijk dat er een uitgebreid pakket aan maatregelen is. Evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast, we worden gevraagd het contact met anderen te beperken en ook de scholen en kinderdagverblijven zijn dicht. Alle maatregelen zijn op dit moment geldig tot en met maandag 6 april.

Wat betekenen de ontwikkelen voor het jeugdwerk?
Als JongWoerden volgen we de adviezen van de overheid en de kerkenraden. Dat betekent dat we alle fysieke ontmoetingen in het jeugdwerk tijdelijk stoppen. Tot en met 6 april is er daarom geen catechese-avond, clubavond, tienerkerk of Pasen Late Night.

We vinden het uiteraard jammer dat we dit moeten besluiten, maar hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen aan de bestrijding van het coronavirus. Wie weet brengt deze tijd ook creatieve kansen. Zo was er afgelopen zondag een livestream op Youtube van een aangepaste ZIN dienst. Heb jij een tip/idee hoe we in deze tijd het jeugdwerk kunnen vormgeven? Laat het ons weten door een mailtje te sturen.

We willen elkaar in elk geval aanmoedigen om online contact te houden. Laten we elkaar wat vaker appen!

Vragen?
Als je naar aanleiding van dit bericht vragen hebt, voel je dan altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Waar zien we jou deze week?