CJV update

Zondag 8 maart was een speciale dag voor de CJV. We mochten namelijk 25 leden van de HGJV uit Genderen, een dorpje vlakbij Den Bosch, ontvangen voor een uitwisseling. We begonnen de dag om 13u met een kopje koffie en wat lekkers, waarbij er tijd was om kennis met elkaar te maken. Daarna gingen we in groepjes de stad in voor een fotospel, waardoor de Gendenaren kennis konden maken met het mooie stadscentrum van Woerden. Na fanatiek en vooral heel veel foto’s gemaakt te hebben, was er terug in het Arendsnest tijd voor spelletjes en werd het eten klaargemaakt. Na het eten kwamen we toe aan het serieuze gedeelte. We zijn begonnen met het zingen van een aantal opwekkingsliederen en hierna gingen we in groepjes uiteen om te praten over het onderwerp van Tim over vooroordelen. Want ja, die hebben we allemaal, maar hoe ga je hier mee om als je nieuwe mensen leert kennen? Na het serieuze gedeelte bleef iedereen nog gezellig hangen aan de bar en toen was het tijd voor de leden van de HGJV om te beginnen aan de terugreis.
De twee zondagavonden erna hebben we helaas, vanwege de maatregelen tegen het coronavirus, geen CJV gehad. Als bestuur hebben we een alternatief gevonden, waardoor we op zondagavond alsnog als CJV verbonden kunnen zijn en een onderwerp kunnen bespreken via een app. We zijn erg benieuwd hoe dit uitpakt!

Emma van Katwijk
Penningmeester CJV

Waar zien we jou deze week?