Online PaasChallenge

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj9S7Vn56f8njsq3k0JU7LEd6CUXYr0_4e0IRscxAM0YbiDg/viewform” color=”orange”]Klik hier om je aan te melden voor de Online PaasChallenge 2020[/button]

Een speciale online paaschallenge in tijden van coronacrisis! Vorig jaar deden we ook mee met de PaasChallenge. Opdrachten voor jeugdgroepen waarbij het Paasverhaal centraal staat. Dit jaar is het online te spelen.

Als je meespeelt, speel je vanuit je eigen huis. Je bent via WhatsApp verbonden met een leider van Rock Solid of Solid Friends. Daarnaast zullen we een livestream op Youtube houden, zodat we het gezamenlijk kunnen beleven.

Het thema is “wees niet bang” en volgt Jezus in zijn laatste dagen op aarde. Het past dus perfect bij deze tijd!

De leiders van Rock Solid en Solid Friends nodigen je uit:

Wanneer is de Online PaasChallenge?

Zaterdagavond 11 april om 19:30 uur. Het duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Voor wie?

Jongeren van 11 t/m 16 jaar.

Waar?

  • Jij speelt het spel thuis. Je krijgt van ons via WhatsApp de opdrachten.
  • Op Youtube is de livestream te volgen.

Aanmelden

Als je mee wilt doen vragen we je zo snel mogelijk aan te melden. Dat kan via deze link.

Meer info?

Stuur Michel een mailtje (jeugdwerker@jongwoerden.nl) of app één van de leiders van Rock Solid of Solid Friends.

Waar kun je de livestream volgen?

 

Meer info over het thema van deze Online PaasChallenge

De PaasChallenge gaat over emoties. “Onder zware omstandigheden zegt Jezus vaak tegen zijn volgelingen: “Wees niet bang!” Dat is eigenlijk vreemd, omdat er heel veel is om bang voor te zijn in Jezus’ tijd: oorlog, onderdrukking, geweld, armoede, ziekte, dood, haat en honger. Genoeg om angstig, bezorgd of verdrietig van te worden. Die emoties horen bij ons als mensen. Zonder emoties zouden we niet eens leven. Gaat Jezus dat dan even weghalen als hij zegt: “Wees niet bang?”, is op de website van Jong Protestant te lezen. Het spel laat zien wat Jezus je geeft om met deze emoties om te gaan. Onder andere verdriet, liefde, teleurstelling of schaamte zijn emoties die worden benoemd in de PaasChallenge.

Meer info over het spel

Tijdens het spel moeten jongeren vragen beantwoorden, voorwerpen zoeken of opdrachten uitvoeren. Je speelt het spel niet alleen, maar met een broer of zus. Door samen de opdrachten het beste uit te voeren, verdien je punten. Via een digitaal bordspel is te zien welk duo de meeste punten heeft.

online-paaschallenge

[button url=”https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScj9S7Vn56f8njsq3k0JU7LEd6CUXYr0_4e0IRscxAM0YbiDg/viewform” color=”orange”]Klik hier om je aan te melden voor de Online PaasChallenge 2020[/button]

Waar zien we jou deze week?