ZIN livestream 10 mei

Op zondagmorgen 5 april was alweer de tweede livestream van ZIN Woerden vanuit de Kruiskerk. We zagen Gertjan Robbemond met zijn overdenking over Pasen en daarna ging hij hierover met Michel en Mathilde verder in gesprek en ging hij in op vragen van jullie. Een paar quotes: Pasen is Gods geschenk van leven en toekomst; Wees niet bang, God gaat door het diepste donker heen, ook door jouw diepste dal, gaat Hij met je mee. Mooi om dit vertrouwen in deze tijd mee te nemen!

Op 10 mei is de volgende livestream gepland met Robin van der Maaten en het thema deze keer is #NOFILTER. Gebruik jij (altijd) een filter? Op snapchat/instagram of ook in real life? Of kun je altijd echt jezelf zijn? Hoe kijken je vrienden naar je en hoe kijkt God naar jou? Ook benieuwd? Ga dan ook om 10.50 uur op 10 mei naar jongwoerden.nl/livestream.

Stay connected: Instagram en Facebook (zinwoerden).

See ya! Dirk-Jan, Koert, Inez, Ferre, Anouk, Emmarentia, Tim, Martin, Tamar, Arjan, Michel, Mathilde en Gerjanne

2020-05-10-poster

Waar zien we jou deze week?