CJV update

We raken steeds meer gewend aan deze manier van CJV en we mochten de afgelopen weken weer leuke avonden hebben! De pubquiz was wel het hoogtepunt van de afgelopen weken. Eindelijk een activiteit die, weliswaar in een andere vorm, wel door kon gaan. De pubquiz bestond uit drie rondes. Allerlei vragen zoals de hoeveelheid lipstickconsumptie tot het aantal letters van de langste plaatsnaam, zorgden voor een fanatieke strijd tussen de jongens en de meiden. Uiteindelijk ging het jongensteam er, met maar een paar punten verschil, met de winst vandoor. De meiden waren het hier natuurlijk niet mee eens, maar al met al was het een hele leuke en gezellige avond. De week erna was Marieke aan de beurt met een onderwerp. Het ging over Rechtvaardigheid. ‘Hoe eerlijk is het leven?’ en ‘Is God nu eigenlijk een rechtvaardige God?’, waren vragen waar over gepraat werd. Het was een mooi onderwerp om bij stil te staan. Toen was eindelijk de zondagavond aangebroken dat we Martine van de Herberg op bezoek mochten hebben als gastspreker. Hier hadden we lang naar uitgekeken! Haar onderwerp ging over controle. Ook het onderwerp van de aankomende ZIN-dienst waarin Martine spreekt. Voelen wij nog controle in deze coronatijd en hoe gaan we daarmee om? Durven wij dingen los te laten en bij God te brengen, zodat we rust kunnen vinden? Een super mooi en relevant onderwerp in deze tijd, wat tot mooie gesprekken leidde.

Emma van Katwijk
Penningmeester CJV

Waar zien we jou deze week?