Zeskamp kinderclubs JongWoerden

Op vrijdagavond 26 juni sluiten we het clubseizoen af met een zeskamp in wijkpark de Boekentuin voor de kinderen van Kids Rock, Junior Rock Het Baken en Junior Rock Maranathakerk. Dit zeskamp wordt medegeorganiseerd door onze maatschappelijke stagiaires van dit jaar!

Wijkpark de Boekentuin
We verzamelen om 19:00 uur in wijkpark de Boekentuin (Snel & Polanen) in Woerden. Het zeskamp duurt tot 20:30 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit kan tot en met zondag 21 juni bij de eigen clubleiding of bij Ester Metselaar: kinderwerker@jongwoerden.nl / 06-14239870. Dit in verband met het vormen van de teams. Jij doet toch ook mee?

Ga je niet naar club, maar wil je toch meedoen? Gezellig! Meld je ook dan aan via kinderwerker@jongwoerden.nl / 06-14239870.

afbeelding-zeskamp
Bij regen zal de activiteit helaas niet door kunnen gaan. 

Waar zien we jou deze week?