CJV update

Het einde van het CJV-seizoen nadert en de afgelopen weken waren daarom ook erg rustig. Tijdens het pinksterweekend was er namelijk geen CJV, zodat iedereen een avondje rust kon nemen. Op 7 juni was het de beurt aan Jelle om voor het onderwerp te zorgen. Deze avond stond in het teken van ‘Gods liefde’. Vragen en antwoorden rondom dit thema kwamen voorbij en de algemeen gedeelde conclusie was natuurlijk: Gods liefde is voor iedereen onvoorwaardelijk. Wat je ook gedaan hebt, God zal altijd van ons houden! Een prachtige gedachte. De week erna was het weer tijd voor de jaarlijkse ALV, waarin we weer twee nieuwe bestuursleden hebben gekozen. Volgend jaar zal de voorzittersfunctie door Roeland van der Ploeg worden vervuld en zal Yannick Vollering het geld van de vereniging bewaken. We zijn als vereniging erg blij dat er ook dit jaar weer jongeren opstonden om hun steentje bij te dragen aan onze vereniging. Nu nog maar hopen dat dat volgend jaar allemaal goed gaat lopen.

Thomas Kemp
Algemeen Adjuct CJV

Waar zien we jou deze week?